Vi anpassar rätt bolag till rätt uppdrag

Deconstruction Group samlar bred kompetens inom rivningsbranschen under ett och samma tak. Vi ska kunna styra rätt företag mot rätt projekt. Inga uppdrag är för små eller för stora.

Om oss

Deconstruction Group startades i syfte att underlätta bolagsdrivande för skickliga yrkesmän. Fördelen med att välja Deconstruction Group är ett bredd utbud av kollegor med olika kompetenser, vilket gör att vi kan styra rätt projekt till rätt företag och detta gör oss starka konsulter för andra företag.

Välkommen till Deconstruction Group – där vi förändrar sättet som yrkesmän driver sina bolag på. Vi startade med ett mål att förenkla och underlätta för våra kunder, och det är precis vad vi gör.

En bred kompetensbas

Fördelen med att välja Deconstruction Group är vår breda kompetensbas. Vi har samlat skickliga yrkesmän från olika branscher och kompetensområden under ett tak. Detta gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kund och kan hjälpa till med allt från projektering till genomförande.

Vi förstår att varje företag har sin unika kompetens och karaktär och vi vill behålla det som gör varje företag unikt. Vi ser till att varje bolag kan dra nytta av varandras kunskaper och erfarenheter.

Skräddarsydda lösningar

Vi tar hand om allt åt er och ser till att allt flyter smidigt, samtidigt som vi ger råd och stöd vid behov. Vi är en kontaktpunkt för hela kedjan och vi fördelar arbetet till rätt företag utifrån dess kompetenser och förmågor.

Så om du söker en partner som kan förenkla rivningsbranschen och ge dig tillgång till en bred kompetensbas, välj Deconstruction Group – där vi samlar allt under ett tak och ger dig skräddarsydda lösningar för din verksamhet.

Säkerhet & miljö

Vi har specialutbildad och kompetent personal, certifierade för att hantera miljöfarligt avfall på ett korrekt sätt. Vår moderna maskinpark och säkerhetsutrustning gör att vi kan utföra vårt arbete på ett effektivt och säkert sätt. Om du har frågor eller funderingar angående miljö och säkerhet är du välkommen att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Välkommen till Deconstruction Group

där våra värderingar inte bara är ord utan handling.

Vi tror på ansvar, respekt och nytänkande och det genomsyrar allt vi gör.

Vi är stolta över att sätta vår personal i första hand och att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig lika värdefulla. Vi tror att när vårt team mår bra, kan de leverera det allra bästa arbetet till våra kunder.

Men vi tar inte bara ansvar för vår personal. Vi har också ett stort ansvar för säkerhet, hälsa och miljö, och vi är ständigt engagerade i att utveckla våra arbetsmetoder och arbetsplatser för att göra dem så säkra och hållbara som möjligt.

Så om du söker en partner som bryr sig om både personal och omvärlden, välj Deconstruction Group – där värderingar är mer än bara ord på en sida.

Kontakta
oss gärna

Är du intresserad av våra tjänster och vill veta mer? Kontakta oss gärna!
Kontakta oss